dilluns, 2 de juny del 2008

Petit Format 06

Per sisè any consecutiu (i després del 23 aniversari) Depósito Legal ofereix el festival Petit Format, un event de caire musical que any rere any ha reunit propostes singulars, dispars, atractives i alhora consolidades i emergents del panorama musical independent.
Les edicions fins ara realitzades s’han realitzat a la seu del Depo, però aquest any, junt amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut, el Petit Format es trasllada cap a un dels secrets més ben guardats de la ciutat de L’Hospitalet, el Jardins de la Can Sumarro.

Durant els dies 26, 27 i 28 de juny desfilaran pels esmentats jardins propostes d’alt nivell musical amb un atractiu peculiar, adaptar el seu repertori a un format íntim i fresc tot oferint rareses i curiositats en un entorn agradable, gratuït, envoltat d’arbres centenaris i vegetació.

Petit Format 06, d’entrada gratuïta, presenta propostes musicals independents i novedoses, servint a l’ensems de plataforma pels músics i creant oci cultural de qualitat per a L’Hospitalet:

Dijous 26 de juny
First Aid Kit 21:00h
Linn Youki 22:00h

Divendres 27 de juny
The Midnight Travellers 21:00h
Nagasaqui 22:00h

Dissabte 28 de juny.
Cuchillo 22:00h

Podeu obtenir més informació a http://www.depositolegal.com/