dimarts, 27 de maig del 2008

12é aniversari de la sala Salamandra


El dia 14 de juny es compleixen 12 anys des de que la sala Salamandra va obrir les seves portes per primera vegada, va ser l'any 1996. En tots aquest anys han actuat infinitat de grups, de més coneguts i de menys com Los Planetas, Lori Meyers, Deluxe, Manu Chao, Love Of Lesbian, Sidonie, The Skatalites, La Cosa Cósmica, Neva, In-anima o Corned Beef.


Ara fa gairebé 1 any que els gerents de la sala van decidir d'obrir una altre (sala 1) mentre esperen que la sala "original" (sala 2) sigui enderrocada. Per aquest fet l'aniversari es celebrarà simultaneament a les dues sales. Potser l'any vinent només ho poden celebrar en una així que aprofiteu aquesta ocasió, és única!


Per a celebrar el 12é aniversari, la Salamandra ha preparat tres grans actuacions pel dia 14 de juny, a la Sala 1 actuaran El Grupo de Expertos Solynieve (projecte de J de Los Planetas) mentre que a la Sala 2 (la de tota la vida...) actuaran Dr. Funkestein i THC. També hi haurà sessions de dj especials a càrrec de YoSET, Carole, Olicomediscos i Na-fentt.


Més informació a http://www.salamandra.cat/