dimarts, 13 de maig del 2008

23 anys de Depo


Durant tot el mes de maig el local de L'Hospitalet Depósito Legal celebra el seu 23 aniversari. Ha plogut molt des de que l'any 1985 4 amics amb inquietuts musicals i culturals duguessin a terme la creació del Depo.
El Depo sempre ha sigut un espai on la música ha sigut l'eix principal, però també hi tenen cabuda les exposicions i qualsevol expressió relacionada amb l'art.
La seva consolidada programació de dj's es coneguda des de fa molts anys. Del Depo han sorgit Dj's com Amable, Gato, Yoset, Mcfly, Monamí o Crtl+alt+supr, ja siguin clients, nous dj's o amics, al Depo tothom té una oportunitat per possar-se darrera els "plats" i mostrar les seves inquietuts musicals, això si, sempre de la vessant més indie.

Els dies 15, 16 i 17 maig serà la celebració oficial d'aquest 23 aniversari amb les sessions de Dj Gato, Monamí, Dj Bart i Dj Day. La setmana vinent Hidrogensse dj's, La Banda Municipal del Polo Norte i Guille Milkyway (La Casa Azul) seran els encarregat de continuar amb la celebració.

Més informació a http://www.depositolegal.com/